maanantai 19. huhtikuuta 2010

Niemessä tapahtuu ympäristömme hyväksi 8.5.2010 - tule mukaan!



Perinteiset Romu- ja Roskatalkoot

Hankkiudu eroon kotisi ja pihasi romuista tuomalla ne keräykseemme. Lavat metalliromulle ja muulle jätteelle perinteiseen tapaan yhdistyksen jäsenten käytettävissä klo 9.00-12.00 Palkkikadulla. Huomaathan ettemme voi vastaanottaa rakennus-, puutarha- ja ongelmajätteitä emmekä sähkö- ja elektroniikkaromua.

Pyörä kesäkuntoon

Keväällä siirrytään kestävämpään liikkumiseen. ILMANKOS-pyöränhuoltopisteessä voit huollattaa pyöräsi kevätkuntoon ilmaiseksi. Kokenut aktiivipyöräilijä ja pyöränhuoltaja Ilkka Kyttälä tekee pieniä pyöränhuoltotoimenpiteitä ja antaa ohjeita pyörien kotihoitoon.


Kirjojen vaihtotori

Pokkarit, dekkarit, klassikot kiertämään! ILMANKOS-vaihtotorille voit tuoda kirjan, jonka itse olet jo lukenut tai jonka muuten haluaisit vaihtaa toiseen ja jonka uskoisit kiinnostavan jotakuta toistakin. Kotiin voit viedä jonkun toisen tuoman tai valita ”pohjakirjastosta” sopivimman. Myös lastenkirjat ovat tervetulleita.


Koko kaupungin siisteystalkoot:

Niemen alue osallistuu samana päivänä järjestettävään Koko kaupunki siistiksi -haasteeseen. Palkkikadulla on jaossa jätesäkkejä ja roska-astia, joihin voi kerätä roskia alueemme puistoista ja katujen varsilta.


Paikalla myynnissä kahvia ja pullaa.
Huomaa myös mahdollisuus omakotiyhdistyksen jäsenmaksun maksamiseen (2010: 8 euroa).


Kaikki tämä siis "Niemen torilla" Palkkikadulla 8.5.2010
Järjestäjinä Niemen omakotiyhdistys sekä Ilmankos-projekti.

Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti