lauantai 18. syyskuuta 2010

Syksyllä tapahtuu

Yhdistyksen syyskokous

Niemen omakotiyhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään sunnuntaina 31.10.2010 klo 15 Lielahden kirkolla. Kokouksessa on käsiteltävänä mm. yhdistyksen puheenjohtajan ja johtokunnan erovuoroisten jäsenten valinnat sekä toimintasuunnitelma tulevalle vuodelle. Uudet innokkaat osallistujat ja ideat ovat tervetulleita! Tarjolla kahvia ja pullaa. Tervetuloa!


Itsenäisyyspäivän muistokynttilät

Perinteiseen tapaan kokoonnumme itsenäisyyspäivänä klo 12 rakentajasukupolvien muistomerkille Pipanitsun puistoon Tapulinkadun ja Piirukadun risteykseen. Kynttilöin kunnioitamme aiempien sukupolvien työtä ja paikalla voi hyvin muistaa myös pois nukkuneita omaisia ja ystäviä.


Hiekoitussepeliä

Omakotiyhdistys tilaa tulevaksi talveksi hiekoitussepeliä jäsentensä käyttöön. Sitä voi noutaa Lautta- ja Tapulinkadun risteyksestä ja kasa on merkitty yhdistyksen kyltillä.


Jäsenmaksu

Jos et vielä ole maksanut jäsenmaksuasi tältä vuodelta, nyt on aika! Jäsenmaksu on 8€ ja sillä pääset mukaan yhdistyksen toimintaan ja hyötymään jäseneduista. Jäsenenä saat mm. 50% alennuksen sähköenergian perusmaksusta Tampereen sähkölaitokselta, Teboililta alennuksen lämmitysöljystä sekä Omakotiviestin.


Yhdistyksen 50v-kronikkaa on vielä saatavana hintaan 15€. Tämä kaupunginosakirja on mainio katsaus Niemen historiaan, paikkoihin ja ihmisiin. Kysy johtokunnasta!


Ota yhteyttä rohkeasti näissä ja muissakin asioissa! Voit olla suoraan yhteydessä johtokunnan jäseniin tai voit kirjoittaa sähköpostia osoitteeseen niemen.oky@ovi.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti