torstai 22. lokakuuta 2009

Jäsentiedote lokakuu 2009



Omakotiyhdistyksen syystiedote ilmestynee paperilla alueen postilaatikoihin suunnilleen ensi viikon aikana. Tässä kuitenkin ennakkoa lukijoillemme verkossa.

Hyvää syksyä toivotellen, -topi-sihteeri

~~~~~~~~~~~~


Yhdistyksen syyskokous

Niemen omakotiyhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään sunnuntaina 15.11.2009 klo 16 Lielahden kirkolla. Kokouksessa on käsiteltävänä mm. yhdistyksen puheenjohtajan ja johtokunnan erovuoroisten jäsenten valinnat sekä toimintasuunnitelma tulevalle vuodelle. Tarjolla kahvia ja pullaa. Tervetuloa!


Juhlavuoden kalenteri

Vuosi 2010 on omakotiyhdistyksen 60-vuotisjuhlavuosi, jota on tarkoitus juhlia monin tavoin. Tulevan juhlavuoden kunniaksi yhdistys tulee jo syksyn aikana myymään omakotiyhdistyksen seinäkalenteria – osta omaksi tai lahjaksi! Kalenterin ilmestymisestä ilmoitetaan lähemmin ilmoitustauluilla. Voit myös tiedustella asiaa tai varata omasi jo nyt Marja Miilunpalolta tai Birgit Pihlajaniemeltä.


Itsenäisyyspäivän muistokynttilät

Perinteiseen tapaan kokoonnumme itsenäisyyspäivänä klo 12 rakentajasukupolvien muistomerkille Pipanitsun puistoon Tapulinkadun ja Piirukadun risteykseen. Kynttilöin kunnioitamme aiempien sukupolvien työtä ja paikalla voi hyvin muistaa myös poisnukkuneita omaisia ja ystäviä.


Hiekoitussepeliä

Omakotiyhdistys tilaa tulevaksi talveksi hiekoitussepeliä jäsentensä käyttöön. Sitä voi noutaa Lautta- ja Tapulinkadun risteyksestä ja kasa on merkitty yhdistyksen kyltillä.


Jäsenmaksu

Jäsenmaksujen kerääjät tekevät kierrostaan. Jäsenmaksu on 8€ ja sillä pääset mukaan yhdistyksen toimintaan ja hyötymään jäseneduista. Jäsenenä saat mm. 50% alennuksen sähköenergian perusmaksusta Tampereen sähkölaitokselta, Teboililta alennuksen lämmitysöljystä sekä Omakotiviestin.


Ajankohtaista tietoa yhdistyksen toiminnasta internetissä

Omakotiyhdistyksellä on nyt verkkopäiväkirja internetissä osoitteessa http://niemenoky.blogspot.com. Päiväkirjassa kerrotaan ajankohtaisista asioista yhdistyksessä, Niemessä ja Niemeä koskien muuallakin maailmassa. Halutessasi voit tilata sähköpostiisi ilmoituksen uusista kirjoituksista verkkopäiväkirjassamme (ota yhteys ao. osoitteeseen sähköpostitse).


Niemeläisiä valokuvia pääset tutkimaan lisäksi osoitteessa http://share.ovi.com/users/niemen.oky


Yhdistyksen kronikkaa on vielä saatavana hintaan 15€


Ota yhteyttä rohkeasti näissä ja muissakin asioissa! Voit olla suoraan yhteydessä johtokunnan jäseniin tai voit kirjoittaa sähköpostia osoitteeseen niemen.oky@ovi.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti