sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Johtokunta kokoontui 14.1.2010



Hyvää Uutta Vuotta 2010! Tämä vuosi on meille suuri vuosi: Yhdistyksemme täyttää tänä vuonna 60 vuotta.

Niemen omakotiyhdistyksen syyskokouksessa valittu uusi johtokunta piti ensimmäisen kokouksensa viime torstaina. Tärkeimpänä aiheena oli uuden johtokunnan järjestäytyminen vuodeksi 2010. Johtokunnan päätöksellä viimevuotiset toimihenkilöt jatkavat vanhoissa hommissaan: Varapuheenjohtajana Isto Kallio, rahastonhoitajana Marja Miilunpalo ja siheerinä Topi Koskinen. Muut johtokunnan jäsenet ovat, kuten syyskokouksessa marraskuussa päätettiin, Tauno Leino ja Juha Kivistö, sekä yhdistyksen puheenjohtajana jatkava Arto Huovila. Varajäseneksi värvättiin syykokouksen valitsemien Veikko Mäkelän ja Riitta Kaukolan lisäksi uutena tulokkaana Mari Salo.

Myös kevään toiminnasta keskusteltiin.
  • Perinteiset pilkkikilpailut ja lasten hiihtokilpailut päätettiin pitää 20. helmikuuta - viikkoa ennen syyslomaa. Kilpailuista tiedotetaan tarkemmin ilmoitustauluilla vähän lähempänä.
  • Yhdistyksen kevätkokous järjestetään 28. maaliskuuta Lielahden kirkolla.
  • Muistathan myös yhdistyksen 60-vuotisjuhlan - pääjuhla pidetään 16.5.2010 Rientolassa. Näistäkin tapahtumista tulee lisätietoa ilmoitustauluille ja kevättiedotteen mukana kotiinkin.

Uusi johtokunta keskusteli myös Siivikkalan kaavasta. Siivikkalaan ollaan rakentamassa noin 4000 uuden asukkaan asuinaluetta, jonka osayleiskaava on hyväksytty Ylöjärven kaupunginvaltuustossa juuri ennen joulua. Kaupunkiseutu kasvaa ja tiivistyy, se on osa luonnollista kehitystä. Valitettavasti Ylöjärvi ei ole kaavaa laatiessaan ratkaissut miten alueen liikenne hoidetaan, vaikka sitä on maakuntakaavassa edellytetty. Lietsun asukkaita ei ole myöskään asiassa kuultu niin kuin maanrakennuslaki edellyttää. Meitä niemeläisiä ja pohtolalaisia on hirvittänyt se, että Pohtolankadun liikennemäärien on arvioitu kasvavan liki 10 000 autoon vuorokaudessa - siis moottoritiemittakaavaan.

Tiedoksi vielä että yhdistyksen kalentereita on jäljellä muutama kappale - kysy äkkiä niin ehdit vielä saada omasi!

Huomaa myös uudet talviset valokuvat albumissamme!

Hyvää keskitalvea kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti