maanantai 22. marraskuuta 2010

16 voi jättää matkustajan Pohtolankadulle odottelemaan!

Vähäniemenkadun remontti on nyt siinä vaiheessa, että ajoneuvolla ajo kielletty -merkit on viety pois. Jalkakäytävä ei asvalttia ole saanut, mutta sen verran sitä on tasoitettu, että kulkemaan pääsee, ainakin näin pakkaskelillä.

Myös TKL:n bussilinja 16 siis ajelee nyt suoraan Vähäniemenkatua.

Huomaa kuitenkin tämä: Pohtolankadun remontin takia Pohtolankatu 41:n pysäkki (nro 1031) on siirretty muutama kymmenen metriä Valintatalolle päin, muinaisen STS-pankin kohdalle. Nyt Vähäniemenkadun valmistumisen takia linja 16 ei mene ollenkaan siltä kohtaa, eikä siis ota kyyttiin.




Moni lietsulainen sai viikonloppuna jäädä pakkaseen viittailemaan bussin perävaloille. Seuraavalla pysäkillä kaupunkiin päin (Pohtolankatu 25, pysäkki nro 1029) pysäkin merkki kertoo että siinä pysähtyy vain seiska. Tiedossa ei ole, onko 16 jättänyt siltäkin pysäkiltä ottamatta, mutta jos varman päälle haluaa pelata, on käveltävä joko Lielahdenkadun pysäkille saakka, tai sitten "Isoniemenkadun pysäkille" (nro 1033) Vähäniemenkadun ja Kimpikadun risteykseen.

Soitin asiasta TKL:lle, ja sieltä lupailtiin siirtää väliaikainen pysäkki parempaan paikkaan, ja 1029:n merkki korjataan.

1 kommentti:

  1. Huomenta! Näkyi kaupunki olleen nopea reagoimaan. Pysäkki oli jo tänä aamuna oikealla paikallaan.

    VastaaPoista