perjantai 18. maaliskuuta 2011

Kevätkokous & kevään toimintaa



Kevätkokous 27.3.2011

Niemen omakotiyhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään Lielahden kirkolla su 27.3.2011 klo 16. Käsittelyssä sääntömääräiset asiat.  Keskustelua alueen ajankohtaisista asioista. Tarjolla kahvia ja pullaa. Tervetuloa!


Romu- ja roskatalkoot 7.5.2011

Hankkiudu eroon kotisi ja pihasi romuista tuomalla ne keräykseemme. Lavat metalliromulle ja muulle jätteelle perinteiseen tapaan yhdistyksen jäsenten käytettävissä klo 9.00-12.00 Palkkikadulla. Huomaathan ettemme voi vastaanottaa rakennus-, puutarha- ja ongelmajätteitä emmekä sähkö- ja elektroniikkaromua.



Keskustelutilaisuus alueemme palveluista 11.5.2011 klo 17-19

Yhdistys järjestää keskustelu- ja infotilaisuuden Niemen ja Niemenrannan kehittymisestä, asuntorakentamisesta ja palveluista. Erityisteemana ovat ikäihmisten asuminen, terveyspalvelut, Lielahti-talo yms. Kaupungin asuntotoimen edustaja kertoo asumisoikeusjärjestelmästä ja YIT esittelee Niemenrannan asuntorakentamista sekä sosiaalitoimen edustaja esittelee alueen sosiaali- ja terveyspalveluja. Kahvitarjoilu! Paikka: Lentävänniemen koulun ruokala.


Jäsenmaksuasiaa!

Kevättiedotteen mukana koteihin on jaettu ohjeet jäsenmaksun maksamiseksi. Jäsenmaksu vuodelta 2011 on 8 euroa. Voitte maksaa sen tuttuun tapaan suoraan johtokunnan jäsenille esimerkiksi romutalkoissa 7.5.2011 tai pankkitilillemme kevättiedotteessa mainituilla tiedoilla 30.5.2011 mennessä. Huom! On tärkeää, että pankkisiirrossa käytetään talokohtaista, kevättiedotteessa ilmoitettua viitenumeroa. Ilman viitenumeroa maksettu lasku ei kirjaudu oikean jäsenen kohdalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti