torstai 24. maaliskuuta 2011

Tietoa maalämmöstä kevätkokouksen yhteydessä

Niemen omakotiyhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään Lielahden kirkolla ensi sunnuntaina 27.3.2011. Käsittelyssä sääntömääräiset asiat. Keskustelua alueen ajankohtaisista asioista. Tarjolla kahvia ja pullaa. Tervetuloa!

Kello 16:00, ennen virallisen kokouksen alkua, SunCo Oy:n asiantuntijat tulevat esittelemään meille uusiutuvan energian ratkaisuja, erityisesti maalämpöä.

Omakotitalon energia-asiat ovat nyt ajankohtaisempia kuin koskaan. Moni omakotiasuja miettii lämpöenergiaan liittyviä vaihtoehtoja kalliin sähkö- ja öljylämmityksen tilalle tai rinnalle. Uusiutuvat energiaratkaisut (eli maa-, ilma-, ja hybridienergiaratkaisut) ovat saaneet valtavan suosion mm. niiden edullisuuden, ympäristöystävällisyyden ja luotettavuuden vuoksi.

Ajankohtaisuutta lisää se, että juuri nyt  (8.4.2011 mennessä) voi hakea tukea uusiutuvaa energiaa hyödyntävien lämmitystapojen käyttöönottoon, esim. öljy- tai sähkölämmityksen korvaamiseen maalämpö-, ilma-vesi-, tai puu-pellettilämmitysjärjestelmällä. Avustus on enintään 20 prosenttia laite- ja materiaalikustannuksista, ja lisäksi työn osuuteen on mahdollista hakea kotitalousvähennystä.

Virallinen osuus kokouksestamme alkaa esittelyn ja keskustelun jälkeen n. klo 16.30.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti