maanantai 30. maaliskuuta 2009

Kevätkokous 29.3.2009

Niemen omakotiyhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidettiin eilen sunnuntaina Lielahden kirkolla. Paikalle oli saapunut 14 yhdistyksen jäsentä. Puheenjohtajan nuijaa kokouksessa iski Miilunpalon Seppo.

Kevätkokouksessa käydään läpi aina sääntömääräiseen kokoukseen kuuluvat asiat: Edellisen vuoden toimintakertomus, tilit ja tilintarkastajien lausunto, tulevan vuoden suunnitelmia, johtokunnan tili- ja vastuuvapauden myöntäminen jne. Niin nytkin.

Vuotta 2008 leimasi toimintakertomuksen mukaan erityisesti useat kaava-asiat. Vuoden mittaan lausuntoja, muistutuksia ja mielipiteitä oli jätetty esimerkiksi Niemenrannan, Tapulinkadun puiston, ja Piirukadun kaavoihin kaavoitustyön eri vaiheissa.

Tällä kertaa tilikausi oli ollut tappiollinen, muun muassa tappiollisen teatteriretken, keskusjärjestön jäsenmaksun korotuksen ja - niinpä niin - sateisen juhannuksen takia. Yhdistyksellä on kuitenkin aiemmilta vuosilta kertyneitä käyttövaroja tilillä, sekä jonkin verran rahastoituna. Rahaston lopettamisesta keskusteltiin, mutta siitä päättäminen lykättiin tuonnemmaksi.

Rahasta puheen ollen: Jäsenmaksun voi maksaa Romu- ja roskatalkoitten yhteydessä tai ottamalla yhteyttä lähimpään johtokunnan jäseneen (ks. kevättiedote, tai ota yhteyttä vaikka minuun :-)

Kokousväkeä puhuttivat myös Niemen alueen bussiyhteydet. Linjasta 50 on kommentoitu että se kulkee liian harvoin, eikä riittävän myöhään iltaisin tai aikaisin aamulla. Lisäksi se on toisinaan ollut epäluotettava. Keskusteltiin myös Länsi-Tampereen poikittaisliikenteestä - siitä että julkisilla on lähes mahdoton päästä harjun yli Tesoman ja Lamminpään suuntaan. Huhu kertoo "salaisesta linjasta 12" Lentävänniemen koulun ja Tesoman uimahallin välillä - ihmetystä herätti että sellaisesta ei ole tiedotettu eikä sitä ole aikataulukirjaankaan painettu, tiedotus kun on huhun mukaan hoidettu vain Lentävänniemen Mansikkapaikan ilmoitustaulun välityksellä!

Yhdistyksen tulevasta toiminnasta tässä mainittakoon Romu- ja roskatalkoot 9.5., pihakirppis 17.5. ja toki juhannusjuhlat. Yhdistyksen jäseniä on myös kutsuttu Lielahden koululla 7.4. järjestettävään asukasiltaan, jonne tulee myös pormestari Timo P. Nieminen.


Tervetuloa mukaan!

- Topi Koskinen, yhdistyksen sihteeri

P.s. Ensi vuosi on Niemen omakotiyhdistyksen 60-vuotisjuhlavuosi - onko sinulla ajatuksia sen juhlistamiseksi?