tiistai 29. huhtikuuta 2014

Jäsentiedote Kevät 2014

Yhdistyksen kevätkokous 29.4 
Lielahden yläasteen aulan kirjastossa 29.4.2014 klo 19.00.
Käsittelyssä sääntömääräiset asiat ja keskustelua alueen ajankohtaisista asioista. Tervetuloa!

Uimarannalla talkoot la 3.5.
Niemen uimarannalla järjestetään talkoot ympäristön siistimiseksi La 3.5.2014.
Talkooväkeä  tarvitaan vesurin varteen, haravointiin ja oksien kantamiseen. Parannetaan yhdessä ympäristöä, tervetuloa mukaan!


Romu- ja roskakeräys la 10.5.2014
Hankkiudu eroon kotisi ja pihasi romuista tuomalla ne keräykseemme. Lavat metalliromulle ja  muulle jätteelle perinteiseen tapaan yhdistyksen jäsenten käytettävissä klo 9.00-12.00 Palkkikadulla.  Huomaathan ettemme voi vastaanottaa rakennus-, puutarha- ja ongelmajätteitä emmekä sähkö- ja elektroniikkaromua.

Pihakirppis 18.5.2014
Pihakirppis järjestetään Niemen torilla Palkkikadulla. Voit halutessasi osallistua myyjänä, kun tuot  oman pöydän mukanasi. Tai sitten voit tulla katsomaan mitä löytyy myyntipöydiltä.


Kokkojuhla juhannusaattona uimarannalla
Juhannusjuhlien järjetelyyn kaivataan talkooapua puffetissa, makkaran myynnissä, kokon  kasaamisessa tai vaikka saappaanheitossa. Pienestäkin panoksesta on iso apu!
Ilmoittaudu talkoolaiseksi s-postilla birgit.pihlajaniemi@gmail.com.


Jäsenmaksu
On jälleen aika kerätä jäsenmaksu, jolla pääset mukaan yhdistyksen toimintaan ja hyötymään  jäseneduista. Jäsenenä saat mm. 50% alennuksen sähköenergian perusmaksusta Tampereen sähkölaitokselta, Teboililta alennuksen lämmitysöljystä sekä Omakotiviestin. 10 € maksun voi maksaa tilille tai tulla maksamaan romutalkoisiin toukokuussa. Huom! On tärkeää,  että pankkisiirrossa käytetään talokohtaista kevättiedotteessa ilmoitettua viitenumeroa, jotta lasku kirjautuu oikean jäsenen kohdalle. Tarvittavat numerot löytyvät nettisivuilta kohdasta jäsenyys.


Yhteys yhdistykseen:
Sähköposti: niemen.oky@ovi.com.
Yhdistyksen blogi: http://niemenoky.blogspot.com/
Löydä meidät Facebookista nimellä Niemen Omakotiyhdistys ry.