tiistai 4. huhtikuuta 2023

Jäsentiedote keväällä 2023

Kevättiedote jaetaan kaikkiin talouksiin viikolla 14. 

Kevätkokous tiistaina 18.4.

Yhdistyksen kevätkokous pidetään tiistaina 18.4. klo 18 Lielahden kirjastossa, neuvotteluhuone Sarastuksessa, osoitteessa Antti Possin kuja 1. Käsittelyssä sääntömääräiset asiat ja keskustelua alueen ajankohtaisista asioista. Tarjolla kahvia ja pullaa. Tervetuloa!

Romu- ja roskakeräys lauantaina 13.5.

Hankkiudu eroon kotisi ja pihasi romuista tuomalla ne keräykseemme. Lavat metalliromulle ja muulle jätteelle perinteiseen tapaan yhdistyksen jäsenten käytettävissä klo 9–12 Palkkikadulla, Niemen torilla. Emme voi vastaanottaa rakennus-, puutarha- ja ongelmajätteitä. Vanhat auton akut voi tuoda keräykseen. Voit tulla myös maksamaan jäsenmaksun 10 €.

Juhannusjuhla 23.6.

Kokkojuhla järjestetään taas juhannusaattona 23.6. Niemen uimarannalla. Järjestelyyn kaivataan jälleen talkooapua puffetissa, makkaran myynnissä, tai kokon kasaamisessa. Pienestäkin panoksesta on iso apu. Voit ilmoittautua talkoolaiseksi sähköpostitse maija.alstela@gmail.com.

Jäsenmaksu ja jäsenetuja

On jälleen aika kerätä jäsenmaksu, jolla pääset mukaan yhdistyksen toimintaan ja hyötymään jäseneduista. 10 € maksun voi maksaa tilille. Käytä pankkisiirrossa tiedotteessa ilmoitettua talokohtaista viitenumeroa, jotta lasku kirjautuu oikean jäsenen kohdalle. Jäsenenä saat etuina:

  • Omakotiviesti-lehden 4 kertaa vuodessa
  • Tampereen sähkölaitokselta 50 % alennuksen sähköenergian (vesisähkö) perusmaksusta tai uudessa määräaikaisessa sopimuksessa sähkönmyynnin perusmaksu 0 €/kk kaksi ensimmäistä kuukautta. Alennuksen saa tällä hetkellä vain asiakaspalvelun kautta tilauksen yhteydessä.
  • Lämmitysöljystä saa St1-ketjulta alennusta 0,7 snt/l tilaamalla öljyn suoraan
    www.st1.fi/ota-yhteytta/tilaa-lammitysoljya nettisivulta tunnuksella TOK

Kevätmuistutuksia

  • Alueen kaduilla on turvallisuuden lisäämiseksi voimassa nopeusrajoitus 30.
  • Talon osoitenumeron näkyminen kadulle sekä postilaatikon nimi ja numeron näkyvyys olisi hyvä tarkistaa.
  • Kevätpuuhiin yhdistykseltä voi lainata tikapuut tai oksasilppurin pientä maksua vastaan. Välineitä voi kysellä Matti Pihlajaniemeltä, p. 040 554 8296

Yhteys yhdistykseen

Sähköposti: niemen.oky@gmail.com
Yhdistyksen blogi: niemenoky.blogspot.com
Löydät meidät Facebookista nimellä Niemen Omakotiyhdistys ry

Ps. Niemen Omakotiyhdistyksen kangaskasseja myynnissä tulevissa tapahtumissamme. Sininen pitkäsankainen 10 €, punainen lyhytsankainen 12 €, käteismaksu. Voit kysyä kasseja myös
birgit.pihlajaniemi@gmail.com.