perjantai 4. joulukuuta 2020

Sytytä kynttilä rakentajasukupolvien muistomerkille

 

 

Itsenäisyyspäivänä sunnuntaina 6. joulukuuta kello 12 Niemen Omakotiyhdistyksen hallitus laskee turvavälein ja maskeissa seppeleen rakentajasukupolvien muistomerkille. Voitte tulla tai käydä päivän aikana muistamassa menneiden sukupolvien työtä tai omaisia. Muistomerkki sijaitsee Tapulikadun ja Piirukadun risteyksessä. Turvallista viikonloppua kaikille!

sunnuntai 31. toukokuuta 2020

Jäsenmaksu 2020

Jäsenmaksu vuodelle 2020 on 10 €. Jäsenenä saat 50 % alennuksen sähköenergian perusmaksusta Tampereen sähkölaitokselta, Teboililta alennuksen lämmitysöljystä sekä Omakotiviesti-lehden. Kertokaa jäsenyydestänne asioidessanne sähkölaitoksen ja Teboilin kanssa, niin saatte alennuksen. Tunnus on OKY.

Jäsenmaksu tälle vuodelle maksetaan jäsentiedotteessa mainitusti viimeistään 31.5. tai joustavasti tämän vuoden loppuun mennessä.

Olkaa hyvä ja käyttäkää viitenumeroa maksaessanne jäsenmaksun pankkitilille. Huom! Mikäli teillä on ongelmia viitenumeron kanssa (kaksi- tai kolminumeroinen viitenumero ei toimi), niin kirjoittakaa viestikenttään katuosoitteenne (katu ja talonumero). Viitenumerot päivitetään toimiviksi myöhemmin. Lisätietoa jäsenmaksun maksamisesta ja talokohtaiset viitenumerot löydätte täältä.

perjantai 29. toukokuuta 2020

Niemen Omakotiyhdistys ei järjestä juhannusjuhlaa tänä vuonna

Juhannusjuhla on valitettavasti peruttu koronasäädösten takia tänä vuonna. Hyvää ja turvallista kesää kaikille!

Kevättiedote on jaettu postilaatikoihin.

maanantai 6. huhtikuuta 2020

Niemi-kyltti on paikallaan!

Tienviitta Lielahdenkadun ja Isoniemenkadun risteyksessä
Niemi on saatu maailmankartalle ja uusi tienviitta löytyy Lielahdenkadun ja Isoniemenkadun risteyksestä. Toivoimme kaupungilta viime vuoden puolella kylttiä ja vihdoin huhtikuussa 2020 se ilmestyi paikalleen.

maanantai 30. maaliskuuta 2020

Romupäivä ja pihakirppis peruttu

Koronatilanteen takia joudumme perumaan perinteiset äitienpäiväviikonlopun tapahtumat. Romupäivä ja pihakirppis jäävät siis tältä keväältä väliin. Samoin toukokuulle suunniteltu yhdistyksen 70-vuotisjuhla on peruttu.Voimia ja valoa kaikille tähän kevääseen!

torstai 5. maaliskuuta 2020

Niemen Omakotiyhdistys 70 vuotta!

Tiedotuslehden kansikuva vuodelta 1960

Niemen Omakotiyhdistys ry on perustettu 5.3.1950. Kiitos kaikille jäsenille!