maanantai 17. toukokuuta 2010

Niemen omakotiyhdistys 60 vuotta

Niemen omakotiyhdistys kokoontui sunnuntaina 16.5.2010 juhlimaan yhdistyksen 60-vuotista taivalta. Paikalle oli kokoontunut suuri joukko vieraita: Yhdistyksen jäseniä ja vastuunkantajia eri aikakausilta sekä meidän kanssamme yhteistyössä olevien yhdistyksien ja järjestöjen edustajia. Tampereen kaupungin tervehdyksen juhlaamme toi apulaispormestari Timo Hanhilahti.




Apulaispormestari Hanhilahden, yhdistyksen puheenjohtaja Arto Huovilan ja juhlapuhujaksi pyydetyn Olli Lehtipuun puheiden lomaan väriä ohjelmaan toivat paikalliset musikantit. Kuulimme kolme koululaisten musiikkiesitystä, ja Lielahden Kipinän kuoro lauloi. Hyvät naurut antoi Ahti Jokisen laulun ja runon sikermä. Leila Penttilä ja Seppo Miilunpalo puhuivat kauniisti tilaisuuden koittaessa vapaalle sanalle.




Tauolla tutkimme valokuvanäyttelyä vuosikymmenten varrelta.


Vuosien varrella yhdistyksen talkootyöhön erityisen suuren panoksen antaneita kunnioitettiin yhdistyksen viirein ja kunniakirjoin.


Yhdistyksemme kiittää kaikkia juhliin osallistuneita tai muuten meitä muistaneita suuressa juhlassamme!



P.s. Lisää kuvia juhlista on talletettuna valokuva-albumiimme osoitteessa http://share.ovi.com/album/niemen.oky.60-vuotisjuhlat . Lisääkin otetaan vastaan - lähetä joko meille (niemen.oky@ovi.com) tai pyydä samasta osoitteesta ohje miten saat laitettua kuvat suoraan albumiin (se on ihan helppoa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti