perjantai 21. toukokuuta 2010

Pihakirppis ensi sunnuntaina

Ensi sunnuntaina 30.5.2010 Niemen alueella järjestetään perinteinen pihakirppis. Myyntipöydät ovat esillä klo 10-16, noin suurin piirtein ainakin.

Niemessä systeemi on se, että myyntipisteen voi laittaa omalle pihaportilleen, ja asiakkaat kulkevat omaan tahtiinsa ja omaa reittiään talolta toiselle. Myytäväksi voi laittaa mitä tahansa: Tarpeetonta tavaraa, vanhoja vaatteita ja niin edelleen. Normaalia kirpparikamaa.

Jos haluat, voit ilmoittaa myyntipisteestäsi etukäteen Kallion Arjalle, 040-5148 702. Arja kokoaa myyntipisteistä kartan, joita sitten jaetaan kaikissa pisteissä. Välttämätöntä ilmoittautuminen ei ole, koska edellisten vuosien tapaan väki varmaan liikkuu alueella joka tapauksessa, ja jos myyntipöytäsi on houkutteleva, kyllä sen joku löytää!

Vaikket haluaisi mitään myydäkään, tervetuloa kuitenkin kiertelemään, tekemään kirppislöytöjä ja tietysti tapaamaan naapureita!

Viimevuoden pihakirppiksestä on lyhyt juttu luettavissa täällä blogissa: http://niemenoky.blogspot.com/2009/05/sunnuntaina-17.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti